Vopsirea
Vopsirea
Vopsirea
Vopsirea

Vopsirea se efectuează conform tuturor normelor, noi vopsim – cu conștiință!

Principalele etape ale vopsirii:
Pregătirea suprafeței: Acesta este unul dintre cele mai importante etape. Suprafața metalului trebuie să fie bine curățată de rugina, murdărie, vopsea veche și alte impurități. Pentru acest lucru se pot utiliza diferite metode, cum ar fi sablarea, curățarea chimică și şlefuirea mecanică.

Degresarea: După curățarea suprafeței, este important să se degreseze pentru a elimina urmele de ulei, grăsime și alte impurități. Degresarea ajută la asigurarea unei aderențe mai bune între metal și stratul de acoperire.

Aplicarea grundului anticoroziv: Înainte de vopsire, aplicăm grundul anticoroziv. Acesta este un strat special care protejează metalul de coroziune și creează o bază bună pentru straturile ulterioare de vopsea. Datorită acestuia, metalul obține o durabilitate excelentă.

Aplicarea vopselei: După aplicarea grundului, se poate începe aplicarea vopselei. Alegerea vopselei depinde de condițiile de exploatare a structurilor metalice. Pentru construcțiile exterioare, se utilizează adesea o vopsea specială rezistentă la condițiile meteorologice.