Stabilirea încărcărilor: primul pas în proiectarea construcții metalice — analiza încărcărilor, inclusiv influențele vîntului, zăpezii și alte acțiuni, pentru a determina cu precizie rezistența necesară.
Alegerea materialului: inginerii iau în considerare proprietățile diferitelor metale în alegerea materialului care să corespundă cerințelor de rezistență, stabilitate și durabilitate.
Calcul și modelare: utilizarea programelor specializate pentru modelarea numerică și calcul pentru a garanta că structura respectă standardele de siguranță și normele.
Integrare arhitecturală: integrarea elementelor metalice în conceptul arhitectural general, asigurînd armonie cu mediul înconjurător.
Siguranță și standarde: respectarea standardelor stricte de siguranță în construcții pentru a asigura stabilitatea și fiabilitatea structurii.
Dilatație termică: luarea în considerare a dilatării termice a metalelor în proiectare, pentru a evita deformările și deteriorările cauzate de variațiile de temperatură.
Eficiența materialului: minimizarea utilizării excesive a materialului pentru a crește eficiența economică a construcției.
Controlul vibrațiilor și zgomotului: dezvoltarea măsurilor de reducere a vibrațiilor și zgomotului, în special în structurile metalice supuse oscilațiilor.
Asamblare și montaj: dezvoltarea metodelor inovatoare de asamblare și montaj, simplificînd procesul și asigurînd o precizie înaltă.
Estetică și design: crearea nu doar a unei structuri funcționale, ci și a unei structuri vizual atractive, care să corespundă cerințelor arhitecturale.

Puteți comanda proiectul de construcții metalice la adresa Grigore Ureche 64 A, în Chișinău.