Un gard metalic și un gard împrejmuitor vor arăta destul de frumos și sigur pe orice proprietate. Jucând un rol important în protejarea proprietății dumneavoastră, gardurile trebuie alese cu mare atenție. Gardurile din lemn au fost înlocuite cu cele din metal, ceea ce le face mult mai fiabile.

Как понять для чего вам нужен забор:

  • Pentru a marca limitele teritoriului dumneavoastră.
  • Pentru protecție împotriva oamenilor.
  • Pentru protecția împotriva intruziunii animalelor din exterior. Oaspeții nepoftiți sunt așteptați mai ales în mediul rural.
  • Pentru a proteja copiii și animalele. Este posibil ca pericolul să nu pătrundă întotdeauna pe teritoriul tău. De asemenea, copiii și animalele pot scăpa dintr-o zonă sigură. 

În continuare, trebuie să alegeți materialul. În zilele noastre, există un număr foarte mare de opțiuni de materiale pentru garduri. Cel mai utilizat este metalul. Pentru a decide ce gard să alegeți, trebuie să vă familiarizați cu toate tipurile lor. Este important să ne amintim că înainte de a alege materialele.

Un gard de tablă profilată. Tabla ondulată este o foaie de oțel care a fost trecută prin role de filetare pentru o mai mare rigiditate. Ca urmare, foaia de metal formează curbe în anumite locuri. Acest efect face ca foaia să fie mai durabilă și mai stabilă. Un gard realizat dintr-un astfel de material este destul de ușor de instalat. Rezistă la orice sarcini, cum ar fi temperaturile scăzute și ridicate și ploile abundente. Datorită acestui fapt, un gard din tablă profilată vă va dura destul de mult timp. Cu o instalare și o vopsire corespunzătoare, gardul vă poate dura mai mult de 50 de ani.

Gard de fier forjat. Dacă doriți să dați gardului dvs. un aspect unic, fierul forjat este excelent pentru acest lucru. Piesele de gard din fier forjat au fost întotdeauna opere de artă. În mâinile fierarului, metalul capătă tot felul de forme și ornamente. Cele mai comune sunt: suluri, vârfuri, coșuri și flori. Împreună cu individualitatea și frumusețea, fiabilitatea unui astfel de gard este, de asemenea, menținută la un nivel ridicat. Avantajul unui astfel de gard este designul individual, pe care îl vom realiza în funcție de dorințele dumneavoastră.

Gard sudat. Acest gard este o alternativă la un gard din fier forjat. Un gard sudat este realizat cu ajutorul unui instrument de sudură. De asemenea, se caracterizează prin posibilitatea de a crea o schiță și un design unic. Un astfel de gard nu este la fel de scump ca un gard forjat, deci este mai accesibil. Gardurile metalice nu sunt doar fiabile, ci și frumoase. Metoda sudată face posibilă realizarea acestui lucru.

Rabitz gard cu verigă de lanț. Acest tip de gard poate fi considerat cel mai economic și cel mai ușor de instalat. Gardul cu zăbrele este realizat prin înfășurarea tijelor metalice și împletirea lor pentru a forma un romb sau un pătrat. Datorită vizibilității sale, este potrivit pentru parcuri, grădini și stadioane. Dezavantajul unui astfel de gard este că se deformează ușor în timp. După o anumită perioadă de timp, plasa trebuie să fie strânsă și înlocuită.

Odată ce v-ați decis asupra tipului de gard, tot ce rămâne de făcut este să plasați comanda. Compania Fierar Vă vom oferi o schiță pentru orice tip de gard, precum și pentru fabricarea și instalarea acestuia. Vă vom ajuta să instalați un gard metalic nu doar în Chișinău, dar și în toată Moldova.