Se apropie zilele ploioase, când o ploaie torențială poate lovi în orice moment. Pentru a vă proteja casa de pătrunderea apei, vă sfătuim să instalați copertine și copertine. Un acoperiș solid nu va proteja doar fațada casei dumneavoastră de ploaie, ci și de soare, grindină și zăpadă. Ușile din față neprotejate se deteriorează rapid, iar fațada clădirii este grav afectată, se arde de la soare și se udă de la zăpadă și ploaie. Același lucru este valabil și pentru propria protecție. Ieșind din casă pe timp de ploaie, veți avea un adăpost împotriva vremii nefavorabile.

De asemenea, mașinile pot suferi grav dacă sunt lăsate neprotejate de intemperii, motiv pentru care vă recomandăm copertinele. Baldachin — este, în esență, o structură neizolată sub forma unui acoperiș pe suporturi. O astfel de structură poate servi drept protecție atât pentru mașina dumneavoastră, cât și pentru dumneavoastră. Sub marchiză puteți amenaja o mică zonă de relaxare și vă puteți proteja de soare și de ploaie.

Tipurile de acoperire sunt împărțite în:

  • Policarbonatul este ușor și ieftin. Acest material lasă să pătrundă cu ușurință lumina zilei și se integrează perfect în orice structură. O copertină sau un baldachin va dura în medie 20-30 de ani.
  • Țiglă metalică — se remarcă prin aspectul său prezentabil. Are o durată medie de viață de 30-50 de ani. Plăcile metalice nu necesită prea multă întreținere.
  • Metal — mai frecvent pentru scopuri extrem de practice. Construcțiile prefabricate sunt distincte și mai ușor de transportat. Sudate – mai fiabile în utilizare, forjate – mai scumpe și oferă posibilitatea de a descrie orice formă și model.

De asemenea, este posibil să se împartă în funcție de forma baldachinelor:

  • De asemenea, este posibil să se împartă în funcție de forma baldachinelor.
  • Arcuite și semi-arcate sunt foarte economice, deoarece necesită instalare și fabricare, precum și asigurarea unui drenaj excelent.
  • Domul are un design neobișnuit, dar, așa cum este, este foarte compact, deși acoperă o suprafață suficientă dedesubt.
  • Plat — cel mai frecvent în casele de la țară. De asemenea, este caracterizat de un drenaj bun.

În Chișinău este foarte frecvent să vezi copertine personalizat, compania noastră a afacerii Fierar de fabricare a metalelor, vă va oferi un design personalizat și materiale de calitate, chiar și dincolo de granițe.